Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Ο Αστροναύτης της NASA, Dr Scott Parazynski στην Ελλάδα
Ομιλία με θέμα: «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας»

Την Πέμπτη 10 Ιουλίου, στο ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
«Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας» είναι ο τίτλος της ομιλίας που θα δώσει στις 10 Ιουλίου, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) ο αστροναύτης της NASA Dr. Scott Parazynski, προσκεκλημένος της σχολής ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, Linkage Network.

O Dr. Parazynski αποτελεί βετεράνο αστροναύτη της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, έχοντας συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους (συνολικά έχει περάσει οκτώ εβδομάδες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 ώρες διαστημικού περιπάτου). Αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της NASA, έχοντας διατελέσει προϊστάμενος της υπηρεσίας EVA (Extra Vehicular Activities) ενώ ηγήθηκε της πρώτης κοινής αποστολής μακράς διαρκείας ΗΠΑ-Ρωσίας, διαμένοντας στον ρωσικό διαστημικό σταθμό Mir. Το 2009 κατέκτησε την κορυφή του Everest και ανακηρύχθηκε ο πρώτος αστροναύτης που πάτησε στην κορυφή του κόσμου. Επιπλέον, έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία και μετάλλια από τη NASA, το American Astronomical Association και άλλους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς.

O Dr. Parazynski αποτελεί βετεράνο αστροναύτη της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, έχοντας συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους (συνολικά έχει περάσει οκτώ εβδομάδες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 ώρες διαστημικού περιπάτου).


To Linkage Network, η πρότυπη σχολή ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει τον διεθνούς φήμης Αστροναύτη της NASA, Dr Scott Parazynski σε μια ξεχωριστή ομιλία με θέμα: «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας».
Όπως τονίζει το Linkage Network, για τον Dr Scott Parazynski:
"Ένας από τους πιο πετυχημένους αστροναύτες στην ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος, ο Dr Scott Parazynski θα αναπτύξει θέματα ηγεσίας και άντλησης δύναμης μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και την εντυπωσιακή του εμπειρία, σε μια διαδραστική ομιλία με τίτλο «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας» (SPACE: The Ultimate Leadership Challenge), την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Ο βετεράνος Αστροναύτης της NASA και διακεκριμένος ομιλητής Dr Scott Parazynski έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στο διάστημα, καθώς έχει συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους (συνολικά έχει περάσει 8 εβδομάδες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 ώρες space walk).
Αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της NASA, έχοντας διατελέσει προϊστάμενος της υπηρεσίας EVA (Extra Vehicular Activities) ενώ ηγήθηκε της πρώτης κοινής αποστολής μακράς διαρκείας ΗΠΑ-Ρωσίας, διαμένοντας στον Ρώσικο διαστημικό σταθμό Mir. Το 2009 κατέκτησε την κορυφή του Everest και ανακηρύχθηκε ο πρώτος αστροναύτης που πάτησε στην κορυφή του κόσμου. Επιπλέον, έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία και μετάλλια από τη NASA, το American Astronomical Association και άλλους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς".
Συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι: "Ο Dr Scott Parazynski θα αφηγηθεί - αποκλειστικά για την εκδήλωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα - μαζί με ανέκδοτο υλικό, ιστορίες από την εξερεύνηση του διαστήματος και εμπειρίες του στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών, προσαρμόζοντάς τες στις αρχές του management και του leadership.


Το Linkage Network της Linkage Greece θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο πρώην Αστροναύτη της NASA, πλαισιωμένο από τους ηγέτες του ελληνικού επιχειρείν με στόχο να πραγματοποιήσουν μία διαφορετική συζήτηση για την ηγεσία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece κ. Αρτέμης Μυρόπουλος δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η παρουσία του Dr. Scott Parazynski στο φετινό summer session του Linkage Network αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς δεδομένου ότι η πορεία του εμπνέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη διάρκεια της καριέρας του ως αστροναύτης της NASA.
Η ομιλία του θα επικεντρωθεί στην πρόκληση της ηγεσίας στο διάστημα και τη σύνδεση της με τον κόσμο των επιχειρήσεων, δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ενεργά στο πάνελ Γενικοί Διευθυντές από Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα υποβάλουν αλλά και θα δεχτούν ερωτήσεις από τον αστροναύτη, σε θέματα ηγεσίας δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα διάλογο.
Οι ερωτήσεις των ανωτάτων στελεχών μπορούν να προέρχονται είτε από τους ίδιους είτε από τα στελέχη τους με στόχο την ενεργή συμμετοχή όλων σε αυτή τη συναρπαστική διαδικασία μάθησης».
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 380€/άτομο (πλέον ΦΠΑ), ενώ υπάρχουν ειδικά οικονομικά πακέτα για μεγάλες ομάδες συμμετεχόντων και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Linkage Greece (τηλέφωνο: 2108021179).
Για τα μέλη του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου η τιμή του εισιτηρίου είναι 350€/άτομο (πλέον ΦΠΑ). Διεύθυνση: ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Αίθουσα Αντιγόνη, Πειραιώς 254, Ταύρος Περισσότερα στοιχεία για τη Linkage Greece: Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, η οποία αναπτύσσει ηγέτες του μέλλοντος παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής, ανάπτυξης μεθοδολογίας και εκπαίδευσης στελεχών.
Μέσα από τη σχολή ηγεσίας, Linkage Network, η Linkage Greece διοργανώνει θεματικές ομιλίες επιφανών διεθνών προσωπικοτήτων που γνωρίζουν εντυπωσιακή ανταπόκριση από το κοινό στην Ελλάδα και αποτελούν πυρήνες εξειδικευμένης γνώσης.
Τα δύο προηγούμενα έτη διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, το summer session 2012 με ομιλητή τον Nando Parrado και θέμα: “Miracle in Andes: Surviving the Andes Plane Crash” και το summer session 2013 όπου πραγματοποιήθηκε η ενθουσιώδης ομιλία με τον Željko Obradović με τίτλο “Selecting & Coaching: The Art of Creating Champions“.
ΠΗΓΗ: enet.gr , naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ