Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

«Φιλοδοξία» η ταινίαΟ Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος, έχει δημιουργήσει μια μικρού μήκους ταινία επιστημονικής φαντασίας για να βοηθήσει στην προώθηση της αποστολής Ροζέτα, που είναι σε τροχιά γύρω από τον κομήτη 67P/Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

Η ταινία, με τίτλο "Φιλοδοξία-Ambition", με τους ηθοποιούς Aidan Gillen από το Game of Thrones, και Aisling Franciosi.
Το "Αστρονομία Τώρα-Astronomy Now", ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου στο Λονδίνο σήμερα, ως μέρος της "Επιστημονικής-Φαντασίας": Days of Fear και Wonder, μπορείτε να το δείτε στο YouTube ή στην ιστοσελίδα της ESA.

Η "Φιλοδοξία", είναι μια συνεργασία μεταξύ Platige Εικόνας και της ESA. 
Σκηνοθεσία Tomek Bagiński και με πρωταγωνιστές τους: Aiden Gillen και Aisling Franciosi. 
Η μικρού μήκους ταινία "Φιλοδοξία", γυρίστηκε σε τοποθεσία της Ισλανδίας, και προβλήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2014 κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου Επιστημονικής-Φαντασίας: "Ημέρες του Φόβου-Days of Fear" και "Θάυμα-Wonder", στο Southbank, Λονδίνο.

Ροζέτα: η φιλοδοξία του να μετατρέψει την επιστημονική φαντασία σε επιστημονική πραγματικότητα: esa.int *“(…) Ποιο είναι το κλειδί για τη ζωή στη Γη;
Το νερό!
Για μεγάλο χρονικό διάστημα η προέλευση του νερού (επομένως και της ζωής) στον πλανήτη μας αποτελούσε ένα μεγάλο μυστήριο. Έτσι οι άνθρωποι άρχισαν να ψάχνουν για απαντήσεις πέρα από τη Γη.
Έτσι στράφηκαν και στους κομήτες, ένα τρισεκατομμύριο ουράνιες μπάλες από σκόνη, πάγο, πολύπλοκα μόρια, που απέμειναν από την γέννηση του ηλιακού μας συστήματος. Εντυπωσιακοί στην εμφάνισή τους, προκαλούσαν μεν θαυμασμό, αλλά θεωρούνταν επίσης αγγελιοφόροι δυστυχίας και καταστροφών.
Και σε κάποια στιγμή της ιστορίας τους οι άνθρωποι επιχείρησαν να πιάσουν έναν κομήτη: ένα απίστευτα φιλόδοξο σχέδιο.
Επιστημονική φαντασία; Όχι – επιστημονικό γεγονός (…)”


Πρόκειται για διαλόγους από το φιλμ “Ambition” που δημιουργήθηκε από την συνεργασία μεταξύ Platige Image και ESA. Γυρίστηκε στην Ισλανδία σε σκηνοθεσία του Tomek Bagiński, με πρωταγωνιστές τους Aiden Gillen και Aisling Franciosi.*


Η δημιουργία της ταινίας «Φιλοδοξία»:To-New-Sas

Πηγή κειμένου μέσα στους *....*: physicsgg.me

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ