Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Επιστήμονας της NASA προσφέρει προοπτική για τους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν τη ζωή σε έναν πλανήτη
Credit: NASA/JPL-Caltech
Η έννοια του καλλιτέχνη απεικονίζει ένα πλανητικό σύστημαΗ επιστήμονας της NASA Pamela Conrad, έχει προσφέρει ένα κομμάτι Προοπτικής στο περιοδικό Science, υπενθυμίζοντας στους αναγνώστες ότι η αναζήτηση της ζωής σε άλλους πλανήτες όπως ο Άρης, δεν περιορίζεται μόνο στο να ψάχνουμε για νερό. 
Αντ 'αυτού, όπως σημειώνει, οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο συνδυασμός ορισμένων διαδικασιών πρέπει πραγματοποιηθούν, πιθανόν, συγχρόνως για τη ζωή ώστε να ξεκινήσει και στη συνέχεια να διατηρηθεί.

Η Conrad σημειώνει ότι πολλά από τον Τύπο σχετικά με τη μελέτη του Άρη από τους επιστήμονες με τη NASA και άλλων ομάδων, τείνει να επικεντρώνεται στην αναζήτηση για το νερό, ή αποδείξεις ότι το νερό ήταν κάποτε εκεί, με την υπόθεση ότι αν ήταν, τότε σίγουρα με τα αποδεικτικά στοιχεία θα διαπιστώναμε (και στο μέλλον) ότι η ζωή ήταν εκεί. 
Αλλά αυτό πραγματικά δεν ίσχυε, ισχυρίζεται η επιστήμονας, είναι πιθανόν μια ολόκληρη σειρά από παράγοντες που πρέπει να υπάρχουν ώστε η ζωή να είναι εφικτή.Η μελέτη: http://www.sciencemag.org/content/346/6215/1288


To-New-Sas

Πηγή: PHYS.ORG

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ