Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Εντοπίστηκε «σαρκοφάγος» στον Άρη
Η συλλογή εμπλουτίζεται

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για το τι υπάρχει στον Αρη με πολλούς… κυνηγούς ΑΤΙΑ να εξετάζουν τα βίντεο που στέλνονται από τον κόκκινο πλανήτη και να φαντασιώνονται διάφορα. 

Ενας τέτοιος, ο Will Farrar από το Μέριλαντ, παρατήρησε ένα παράξενο αντικείμενο σε σχήμα φέρετρου όπως κοιτούσε μια σειρά από φωτογραφίες που έλαβε το Κιουριοσιτι στον Άρη.

"Αυτό το μικρό κουτί μοιάζει με ένα σύγχρονο φέρετρο" σημείωσε στο κανάλι του στο YouTube με όνομα χρήστη WhatsUpintheSky37.

Ο ερευνητής εξωγήινης ζωής Scott Waring της ιστοσελίδας ΑΤΙΑ Sightings Daily πιστεύει επίσης ότι το αντικείμενο που διακρίνεται θα μπορούσε να είναι φέρετρο, σημειώνοντας πως μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον για την αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
Το βίντεο που ακολουθεί, πάντως, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Όπως και άλλα προηγούμενα που έδειχνα διάφορες σκιές ή σχηματισμένα πρόσωπα πάνω στον πλανήτη.


Ουάσινγκτον

Σαύρες, σκίουροι, ακόμα και το κεφάλι του Μπαράκ Ομπάμα έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στις εικόνες του ρομπότ Curiosity στον Άρη. Η συλλογή των περίεργων εμπλουτίζεται τώρα με μια ορθογώνια κατασκευή που δεν μπορεί παρά να είναι σαρκοφάγος «γκρίζων εξωγήινων».

Το «φέρετρο» εντοπίστηκε από τον Ουίλ Φάραρ, κυνηγό UFO στον ευφάνταστο δικτυακό τόπο WhatsUpInTheSky37.

«Αυτό το μικρό κουτί σίγουρα μοιάζει με τσιμεντένια επένδυση ενός σύγχρονου φέρετρου» ανακοίνωσε ο Φάραρ.

Και τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν: «Δείχνει να έχει 3,2 πόδια [ένα μέτρο] μήκος και 1,5 πόδι [40 εκατοστά] πλάτος και ύψος» έγραψε στο  UFO Sightings Daily ο «ερευνητής» Σκοτ Ουάρινγκ.

«Πολλά είδη εξωγήινων είναι κοντά, συμπεριλαμβανομένου ενός γκρίζου» επισήμανε. 


Στην ορολογία των κυνηγών εξωγήινων, οι «γκρίζοι» είναι αυτοί με το στρογγυλό κεφάλι και τα μεγάλα μάτια, όπως για παράδειγμα οι εξωγήινοι που φέρονται να βρέθηκαν στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ.


Φαίνεται όμως ότι εκτός από φέρετρα οι «γκρίζοι» σκόρπισαν και άλλα αντικείμενα στον Κόκκινο Πλανήτη. Παλαιότερα είχαν εντοπιστεί σκίουροι και σαύρες, ενώ η παραπάνω εικόνα δεν μπορεί παρά να δείχνει το πρόσωπο του Ομπάμα.


Αναλυτικό Εγχειρίδιο: https://an.rsl.wustl.edu/

Η πλήρης εικόνα για το που βρίσκεται σε γενική προβολή το "αντικείμενο"
Newsroom ΔΟΛ

Το-Νιου-Σας

Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ