Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Ο περιπλανώμενος εξερευνητής «Ευκαιρία» ανεβαίνει σε υψηλό σημείο στο χείλος
Πίστωση: ΝΑΣΑ / JPL-Κάλτεκ
Ο εξερευνητής έλαβε την προβολή αυτή, αμέσως μετά την επίτευξη της άφιξής του στην «Κορυφή Δοκιμασίας», στο δυτικό χείλος του κρατήρα «Προσπάθεια», στις 6 του Γενάρη, 2015, 3,894α ο Αρειανή ημέρα, στο έργο εξερευνητή στον Άρη.
Αυτή η κορυφή είναι περίπου 440 μέτρα ψηλότερη σε επίπεδο από την πεδιάδα γύρω από τον κρατήρα.Μετά την ολοκλήρωση των δύο κατευθύνσεων αυτή την εβδομάδα, ο εξερευνητής της ΝΑΣΑ «Ευκαιρία» έχει διακόψει για να φωτογραφίσει την πανοραμική θέα από το ψηλότερο σημείο όπου έχει φτάσει κατά τη διάρκεια 40 μηνών του, για να εξερευνήσει το δυτικό χείλος του κρατήρα «Προσπάθεια».  
Η θέα είναι μία από τα μεγαλύτερες που έχει φτάσει ο Αρειανός εξερευνητής στα σχεδόν 11 χρόνια και περισσότερα από 25.8 μίλια (41,6 χιλιόμετρα) οδήγησης.
ΝΑΣΑ / JPL-Κάλτεκ
Ο ρομποτικός εξερευνητής έλαβε αυτή την προβολή της κορυφής στην «Κορυφή Δοκιμασίας», στο δυτική χείλος του κρατήρα «Προσπάθεια», την ημέρα πριν το ρομπότ οδηγήσει προς την κορυφή.
Αυτή η κορυφή είναι περίπου 440 μέτρα ψηλότερη σε επίπεδο από την πεδιάδα γύρω από τον κρατήρα.
Πίστωση: ΝΑΣΑ / JPL-Κάλτεκ
Ο ρομποτικός εξερευνητής έλαβε αυτή την στερεοφωνική προβολή στην «Κορυφή Δοκιμασίας», στο δυτική χείλος του κρατήρα «Προσπάθεια», την ημέρα πριν το ρόβερ οδηγήσει προς την κορυφή.
Αυτή η κορυφή είναι περίπου 440 μέτρα ψηλότερη σε επίπεδο από την πεδιάδα γύρω από τον κρατήρα.
Σχετικά: Ο περιπλανώμενος εξερευνητής «Ευκαιρία» λαμβάνει τη θέα από την κορυφή ενός λόφου στον Άρη

Το-Νιου-Σας

Πηγή ΠερισσότεραΝΑΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ