Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Παρακολούθηση του κομήτη 7 Σεπτεμβρίου 2014


Τέσσερις-εικόνες από τη NAVCAM με μοντάζ που περιλαμβάνει εικόνες που λήφθηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου από απόσταση 51 χιλιομέτρων από τον κομήτη 67Ρ / CG.


Credits: ESA/Rosetta/NAVCAM
Τέσσερις μοντaρισμένες εικόνες του κομήτη 67Ρ / CG, χρησιμοποιώντας εικόνες που λήφθηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι τέσσερις εικόνες που παρουσιάζονται, χωρίζονται με μαύρα σύνορα και υπάρχει κάποια επικάλυψη μεταξύ γειτονικών πλαισίων, έτσι ώστε ορισμένα χαρακτηριστικά να εμφανίζονται σε περισσότερες από μία εικόνες., με το μοντάζ έχει γίνει περικοπεί για να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του μαύρου κενού χώρου γύρω από τον κομήτη.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι 'αυτό σε προηγούμενες αναρτήσεις του μπλογκ: ενημέρωση παρατήρησης του κομήτη, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό από τη NAVCAM και παρατήρηση του κομήτη- 2 Σεπτέμβρη.

Αναφέρουν: Όπως και πριν, σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε ένα μωσαϊκό χρησιμοποιώντας αυτές τις τέσσερις εικόνες (δημοσιεύοντας την εικόνα στη συνέχεια ως μεμονωμένα αρχεία JPEG των τεσσάρων εικόνωνν ανάλυσης 1024 x 1024 εικονοστοιχείων πλήρους εικόνας «γωνίες»). 
Ένα παράδειγμα, με κάποια ρύθμιση της έντασης και τον καθαρισμό του εσωτερικού θορύβου, παρουσιάζεται εδώ:

Credit: ESA/Rosetta/NAVCAM
Τέσσερις μονταρισμένες εικόνες του κομήτη 67Ρ / CG, χρησιμοποιώντας εικόνες που λήφθηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου (με κάποια ρύθμιση έντασης και φόντο τον καθαρισμό του θορύβου).Οι εικόνες του κομήτη με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μωσαϊκό:Μετάφραση: To-New-Sas

Πηγή: blogs.esa.int

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ