Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Το Κινεζικό Chang'e 5 Τ1, μας δείχνει τη Σεληνιακή αθέατη πλευρά και μας επιστρέφει μια όμορφη φωτογραφία της Γης και του Φεγγαριού μαζί
CNSA
Η Γη και η Σελήνη από το Chang'e 5 Τ1Το Chang'e 5 όχημα δοκιμής, έλαβε αυτή την όμορφη θέα της Γης πάνω από την αθέατη πλευρά της Σελήνης στις 28 Οκτωβρίου 2014.

Η σύντομη αποστολή του Chang'e 5 όχημα δοκιμής, έχει ολοκληρώσει περισσότερο από το ήμισυ της απόστασης.
Είναι από την αθέατη πλευρά της Σελήνης και είναι στο δρόμο του πίσω στη Γη για μια προγραμματισμένη δοκιμή στις 31 Οκτ., τεχνολογία, σεληνιακής επιστροφής δειγμάτων.
Δεν είναι αποστολή επιστήμης - είναι μια αποστολή εφαρμοσμένης μηχανικής - αλλά έχει καταφέρει να επιστρέψει μια απολύτως εικονική φωτογραφία από το μακρινό σπίτι του, φαίνεται ολόκληρη, η πολύ άγνωστη αθέατη πλευρά της Σελήνης.
Το διαστημικό σκάφος έλαβε επίσης τη Γη και το Φεγγάρι ξεχωριστά:

CNSA
Η Κοιλάδα Marginis στη Σελήνη από το Chang'e 5 Τ1
Το Chang'e 5 όχημα δοκιμής που ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου 2014, επανέλαβε ένα γύρω από την αθέατη πλευρά της Σελήνης πριν επιστρέψει στη Γη σε μια δοκιμή της τεχνολογίας, επιστροφής δειγμάτων. 
Έλαβε αυτή τη φωτογραφία της Κοιλάδας Mariginis στις 28 Οκτωβρίου μετά την πραγματοποίηση του κύκλου από τη μακρινή πλευρά της Σελήνης.CNSA
Η Γη από το Chang'e 5 Τ1Το Chang'e 5 όχημα δοκιμής, έλαβε αυτή την προβολή του πλανητικού σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου, μετά από την πραγματοποίηση κύκλου στην μακρινή πλευρά της σελήνης.

Η τροχιά του διαστημικού σκάφους, θα το μεταφέρει πίσω στη Γη γύρω στις 21:30 UT στις 31 Οκτωβρίου. 
Καλές Απόκριες! (προς Αμερική)To-New-Sas

Πηγή: planetary.org , news.xinhuanet.com , twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ