Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Η νεολαία λαμβάνει το πολύχρωμο ΣύμπανΓαλαξίας της Ανδρομέδας, 2014
Έμα, 6ης Δημοτικού, Ινδική Κοινότητα ΣχολείουΤο Μουσείο Abbe, στο συνεταιρισμό με το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα "Η Νεολαία Λαμβάνει τον Πολύχρωμο Κόσμο II" (YCCC ΙΙ).
Αυτό το ηλεκτρονικό έκθεμα, μια εταιρική σχέση της Ινδικής Κοινότητας Σχολείου, είναι μια προεπισκόπηση της πλήρους έκθεσης που θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Abbe τον Σεπτέμβριο του 2015 κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Νυχτερινός Ουρανός "Ακαδια" (Acadia).
Η πλήρης έκθεση θα περιλαμβάνει τους φοιτητές από άλλες κοινότητες από το Wabanaki, για να προωθήσει το αυξημένο ενδιαφέρον, την ευαισθητοποίηση και τη γνώση του περιεχομένου της αστρονομίας και τις προφορικές ιστορίες.

Σε συνεργασία με τα σχολεία στις κοινότητες Wabanaki, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ερευνήσουν, να μάθουν, και να φωτογραφίσουν το σύμπαν χρησιμοποιώντας τηλεσκόπια που ανήκουν και διατηρούνται από το Σμιθσόνιαν, Κέντρο Αστροφυσικής του Χάρβαρντ.

Ο στόχος του προγράμματος YCCC II, είναι να χρησιμοποιήσει πρακτικές ασκήσεις για να διδάξει τους νέους πώς να ελέγχουν τα τηλεσκόπια του ρομποτικού Παρατηρητηρίου μέσω του διαδικτύου και να λάβουν τις δικές τους εικόνες του σύμπαντος. 
Ενθαρρύνοντας τους μαθητές να επιλέξουν μαθήματα που βασίζονται σε ιστορίες από την Κοινότητα Wabanaki για τα αστέρια, κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να ερευνήσει τις παραδοσιακές ιστορίες και να τις ερμηνεύσει σε ένα σύγχρονο πλαίσιο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του 21ου αιώνα.


To-New-Sas

Πηγή / Περισσότεραcfa.harvard.edu - abbemuseum.org (εικόνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ