Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Εκθαμβωτική πύρηνη σφαίρα πάνω από την Ιαπωνία είναι ο πιο πρόσφατος μαγευτικός μετεωρίτηςΟ Tam Shin "συνέλαβε" αυτό το βίντεο με την κάμερα, μια λαμπρή βολίδα πάνω από την Ιαπωνία στις 3 Νοεμβρίου του 2014 ενώ οδηγούσε στην πόλη Κόγκα, ακριβώς βόρεια του Τόκιο. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube.
Η Δευτέρα, αποδεικνύεται, ήταν μια πολυάσχολη νύχτα για τις πύρινες σφαίρες.
Μια λαμπρή βολίδα ραβδώσεων πάνω από την Ιαπωνία "συνελήφθη" σε βίντεο από πολλούς παρατηρητές, καθιστώντας τη, την πιο πρόσφατη φλογερή επίδειξη διαστημικών βράχων από τους ουρανούς.

Η βολίδα φαίνεται να ταξιδεύει ανατολικά προς δυτικά, γεγονός που σημαίνει ότι αν ήταν διαστημικός βράχος, θα μπορούσε να είναι μέρος της βροχής μετεωριτών των Ταυρίδων.Ενώ προχωρούσα την περιοχή του Νομού Φουκουόκα στην πόλη Κόγκα, καταγράφηκε αυτό στη συσκευή.
Πραγματικό φως, έλαμπε πολύ πιο έντονα από αυτό που φαίνεται στο βίντεο. 
(Αναφέρει ο χρήστης TamShin)Credit: Benwood Police Department
Μια βολίδα είχε εντοπιστεί πάνω από την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών στις 3 Νοεμβρίου, 2014. Στη Δυτική Βιρτζίνια, ένας αστυνομικός κατέγραψε τα πλάνα.
Βολίδα πάνω από τη Δυτική Βιρτζίνια καταγράφηκε από κάμερα της αστυνομίαςΕπιστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες, το βίντεο της βολίδα στη Δυτική Βιρτζίνια συνελήφθη από την κάμερα στο ταμπλό αυτοκινήτου του Αστυνομικού Τμήματος Benwood. 
Πάνω από 500 άτομα έκαναν αναφορά στην "Αμερικανική Κοινωνία Μετεωριτών" για τη βολίδα.

Τόσο η βολίδα στη Δυτική Βιρτζίνια όσο και η βολίδα στην Ιαπωνία, φαίνεται να έχουν μια πρασινωπή απόχρωση.

Τη Δευτέρα, ο Cooke είπε στο Space.com, ότι οι βολίδες μετεωριτών είναι κοινές αυτή τη στιγμή του έτους, και ο ίδιος αναμένει ότι θα υπάρξουν περισσότερες θεάσεις αυτή την εβδομάδα.
To-New-Sas

Πηγή: space.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Φεισμπουκ

Τουιτερ